Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Η εκπομπή του Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 έπιασε το θέμα πιο καλά απ'όλους

Ο Παπαδάκης με απλά και αφελή ερωτήματα, και ένα πανελ σοβαρών ανθρώπων κατάφερε να ενημερώσει με τον πιο σωστό τρόπο για τις εξελίξεις των ημερών στο επάγγελμά μας.

Ρωτούσε¨
-αν ανοίξει το επάγγελμα του φαρμακοποιού θα φθηνήνουν τα φάρμακα? Απάντηση από το πάνελ ΟΧΙ
-Γιατί προωθείται να ανοίξει το επάγγελμα σε μη φαρμακοποιούς. Απάντηση από το πανελ: τα θέματα αυτά έχουν λυθεί από το ευρωπαϊκό δικαστήριο και είναι υπέρ των φαρμακοποιών.
-Γιατί να μην ανοίγει φαρμακείο χωρίς πληθυσμιακά? Απάντηση από το πανελ: γιατί θα πάνε όλοι στην Ομόνοια να ανοίξουν.

Να σημειωθεί ότι στο πάνελ δεν υπήρχε κανένας συνάδελφος.

Αν δεν είσαι παπαγαλάκι μπορείς να ενημερώσεις πολύ σωστά τελικά. ΜΠΡΑΒΟ στο Γιώργο Παπαδάκη.


(Να μη μιλήσω για τον Καμπουράκη-Οικονομέα στο κυβερνητικό κανάλι με τι μίσος μιλούσαν πρωί πρωί και ότι μας αποκαλούσαν φαρμακοπώληδες και κλέφτες...
και ήταν και ο Κούβαρης και ο Θεοδωσιάδης στο πάνελ τους. Με εκρήξεις Καμπουράκη και Οικονομέα σε καίρια σημεία πέρασαν τελικά τη γραμμή τους. ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥΣ)

9 σχόλια:

  1. Κάποιος απο αυτούς τους κυρίους είπε ότι όταν η γυναίκα του πάει τη συνταγή στο φαρμακείο γυρίσει με μια τσάντα άλλα πράματα όπως ζώνες παπούτσια κλπ.Σε ποιό φαρμακείο γίνονται αυτά ρε παιδιά?,γιατί στο δικό μου οι πιο πολλοί φεύγουν και μου αφήνουν το "θα στα γράψω" "θα στα χρωστάω" "το ραντεβού μου στο ΙΚΑ είναι σ ένα μήνα¨",τους οποίους πιστώνω χρόνια τώρα(ξέχωρα απο το χρόνο που κάνω να πληρωθώ απο τα ταμεία όταν μου φέρουν συνταγή).Ας αναλογιστούν όλοι αυτοί πριν μας καταδικάσουν ποιός υπάλληλος πολυφαρμακείου θα κατσει ν ασχοληθεί μαζί τους και να εξυπηρετηθούν όπως γίνεται τώρα απο ένα φαρμακείο της γειτονιάς,στο οποίο τυγχάνει να είμαι ιδιοκτήτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συναδελφε συμφωνω μαζι σου,αλλα φταιμε και εμεις γιατι δεν σπασαμε κανενα μαλακα δημοσιογραφο στο ξυλο,και εγω η ταλαιπωρη εκτονωνομαι στον υπνο μου ριχνοντας γκαζακια στο λοβερδο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ?ΑΦΟΥ ΟΛΑ ..ΤΑΧΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΑ 3 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΓΙΑ ΑΡΓΙΕΣ?ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑς ΝΑ ΜΑς ΠΡΗΖΕΙ ΜΕ ΤΙς ΒΛΑΚΕΙΕς ΤΟΥ ΣΤΙς 2 ΤΗ ΝΥΚΤΑ?ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΗς ΕΡΩΤΗΣΗ¨ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ,ΕΧΕΤΕ ΤΕΣΤ ΚΥΗΣΕΩΣ? !!!!!!!
    Ε!ΛΟΙΠΟΝ ΟΧΙ!ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΕΦΗΜΕΡΕΥΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΗ 30%ΣΤΟ ΕΙΔΟς ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΩ!ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕς ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΕΧΤΡΑ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συναδελφοι, αντι να βλεπουμε τον ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ εφιαλτη στον υπνο μας, γιατί δεν στέλνουμε ένα εξώδικο, μια μήνυση ή ότι άλλο μας συμβουλέψουν οι νομικοί μας σύμβουλοι,για εξύβριση κ' συκοφαντική δυσφήμιση και συστηματική προσπάθεια σπίλωσης και μείωσης της επαγγελματικής μας αξιοπρέπειας;;;;Με αυτό τον τρόπο ίσως αρχίσει να βλέπει εκείνος και τα άλλα παπαγαλάκια εφιάλτες.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ MYPHARM!!!!!ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ EMAIL AMEΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ!!!!ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ,ΑΥΤΟ ΜΑς ΕΦΑΓΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΤΩ,ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΤΟ ΤΗΛ.ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 6947947322

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΜΑΣΟΝΟΙ ΠΑΝΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΤΟ MEGA ΚΑΝΟΥΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΠΟΙΟΙ ΜΙΛΟΥΝ Η ΔΕΧΩΝΤΑΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ.ΠΗΤΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΔΙΚΑΙΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπράβο συνάδελφοι. Σήμερα το πρωί ο Καμπουράκης είπε ότι τον κατατρόπωσαν χτες οι φαρμακοποιοι για αυτά που είπε. Μπράβο σε αυτούς που έγραψαν, έστειλαν email και πήραν τηλέφωνο να τον καταχεριάσουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. συναδελφοι προτεινω να τα σπασουμε στη βουλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή