Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

48ωρη Απεργία

Για το άνοιγμα και το ποσοστό κέρδους!!!

- Γιατί αισθάνομαι ότι με πούλησαν οι συνδικαλιστές μας?
- Γιατί ενώ βοούσε ο τόπος για το άνοιγμα και το ποσοστό κέρδους οι σύλλογοί μας ασχολούνταν με τα 89 ακριβά και με το στοκ? (μήπως πήραν αυτό που ήθελαν?)

Είπαμε υπάρχει σχέδιο και εμείς τρώμε χόρτο...

Καλά να πάθουμε.

4 σχόλια:

  1. Εδώ και 2-3 μέρες βουϊζει ο τόπος ότι θα ερχόταν το σχέδιο νόμου και τώρα το πήραν πρέφα οι συνδικαλιστές σας γιατί ασχολιόντουσαν με το ...στοκ.

    Μιας και δεν συμμετείχατε σήμερα στη γενική απεργία (γιατί άραγε;) κάντε κάτι πιο πρωτότυπο, π.χ.:
    - Λευκή απεργία διαρκείας, δηλαδή τα φαρμακεία παραμένουν ανοιχτά αλλά δεν παραγγέλνουν κανένα φάρμακο (εκτός σοβαρότατων παθήσεων), απλά εξαντλούν το διαθέσιμο στοκ (να μην μείνει κιόλας μιας και αλλάζουν οι τιμές). Και στέλνουν ένα ραβασάκι στις βιομηχανίες (ειδικά τις πολυεθνικές).
    - Καταγγελία συμβάσεων για τα ταμεία που χρωστάνε και μη εκτέλεση των συνταγών τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε παιδιά, ας μας πει κάποιος τι προβλέπει αυτό το άνοιγμα του επαγγέλματος των φαρμακοποιών?? Θα ανοίγει ο καθένας φαρμακείο όπου θέλει? Έχω ήδη δώσει εδώ κι ένα μήνα προκαταβολή για την αγορά ενός φαρμακείου και με πιέζει ο φαρμακοποιός να προχωρήσουμε στη μεταβίβαση αλλά εγώ περιμένω για να μην δώσω τσάμπα τόσα χρήματα για τα οποία θα πάρω δάνειο βάζοντας υποθήκη όλα τα υπάρχοντα της οικογένειάς μου!! Χρειάζομαστε μια ενημέρωση άμεσα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φιλε ουτε συζητηση να δωσεις αερα τωρα. Το ανοιγμα δεν το κανουν για σενα. Θα μπουν φαρμακεια στα λιντλ και ο Βγενοπουλος θα ανοιξει αλυσιδες. Περιμενε να δεις εξελιξεις συντομα. Δες επεισης αν μπορεις να παρεις την προκαταβολη. Καλη δυναμη σε ολους. Πρεπει να ενωθουμε για να επιβιωσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε περιόδους χούντας κανείς δεν μπορεί να σε ενημερώσει με εγκυρότητα. Δυστυχώς το άνοιγμα δεν γίνεται για τα παιδιά χωρίς φαρμακείο αλλά για τα παιδιά με τις θαλαμηγούς.
    Lidl, Λαυρεντιάδης, Αλαπις και λοιποί "πτωχοί" θα μας σβήσουν καθώς θα ανοίξουν φαρμακεία που θα πουλούν φάρμακα με έκπτωση.

    Επόμενο βήμα: συνταγογράφηση με δραστική, ώστε να μην έχουν ανάγκη τους γιατρούς για να προωθούν τα δικά τους φασόν...

    Περίμενε και πάρε τα λεφτά σου πίσω. Κακή κίνηση αυτό τον καιρό η προκαταβολή για φαρμακείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή